Bouwmaterialen online bestellen?

bouwmaterialen

Gaat u bouwen, verbouwen of renoveren en zoekt u professionele bouwmaterialen van de hoogste kwaliteit? Dan moet u bij Bouwbestel zijn, waar u eenvoudig en snel bouwmaterialen online kunt bestellen. Waarom zou u van de ene naar de andere bouwmarkt rijden om prijzen en kwaliteit van de bouwmaterialen met elkaar te vergelijken, terwijl het ook veel sneller en makkelijker kan? Bij ons kunt u de gewenste bouwmaterialen online bestellen, waarna deze tot aan huis geleverd worden. Dat scheelt u niet alleen in tijd, maar ook in geld, die u beter kunt investeren in de bouw of renovatie van uw huis of bedrijfspand.

Bouwbestel, de online bouwmarkt

Sinds de oprichting in 2007 kunnen professionele bouwvakkers en hobby klussers bouwmaterialen online bestellen bij ons. Door ruim 25 jaar bouwervaring weten wij precies waar u als klant behoefte aan heeft en daarop stellen wij onze inkopen in. Onze bouwmaterialen die u online kunt bestellen zijn van de hoogste kwaliteit en het assortiment bestaat alleen uit A-merken. Door eigen import koopt u de bouwmaterialen tegen een scherpe prijs.

Voordelige bouwmaterialen online bestellen
Wij letten er op dat onze prijzen altijd onder de prijs van de concurrent liggen, waardoor u gegarandeerd voordelige bouwmaterialen bij ons kunt bestellen. Daarnaast zijn wij als groothandel in staat om zelf de import van onze bouwmaterialen te regelen, wat voor u als klant nog meer voordeel oplevert.

Het gemak van online bestellen

Geen wachttijden voor de kassa, geen zoeken naar een parkeerplaats, geen rekening houden met openingstijden en vooral niet meer zelf sjouwen van bouwmaterialen. Dit zijn nog maar enkele van de vele voordelen als u bouwmaterialen online besteld. Via onze homepagina bekijkt u vanuit huis of kantoor ons assortiment, waarna de gewenste bouwmaterialen online besteld worden. Bouwmaterialen online bestellen kan vanaf elke gewenste plek en op elk tijdstip. Uw bestelde goederen worden professioneel verpakt en verzendklaar gemaakt. Binnen 1-3 werkdagen na de bestelling heeft u de bouwmaterialen reeds in huis. Onze chauffeurs komen de online bestelde bouwmaterialen niet alleen afleveren, zij brengen de goederen tot aan de voordeur.

Betaling
Behalve dat bouwmaterialen online bestellen makkelijk is, bieden wij u verschillende opties om uw bestelling vooraf te betalen. We hanteren diverse betalingsmogelijkheden voor het direct betalen en After Pay service, waarmee u de online bestelde bouwmaterialen achteraf kunt betalen (hiervoor gelden wel bepaalde voorwaarden).

Offerte op maat
Heeft u een grote verbouwing of renovatie gepland, waarbij u een grote hoeveelheid bouwmaterialen nodig heeft? Dan bieden wij u de mogelijkheid om een offerte op maat aan te vragen. Voordat u overgaat tot het bouwmaterialen online bestellen, kunt u persoonlijk contact met ons opnemen, zodat wij u een passende offerte aan kunnen bieden (uitsluitend geldig voor bestellingen boven € 1250,-).

Advies
Bouwbestel is er niet alleen voor om bouwmaterialen online bestellen, wij staan onze klanten ook graag te woord om advies te geven omtrent het gebruik en verwerking van onze producten. Ook voor informatie over onze bouwmaterialen kunt u contact met ons opnemen. Door onze ervaringen in de bouwwereld kunnen wij u adviseren omtrent alle bouwgerelateerde vragen. Aarzelt u daarom niet om een kijkje te nemen op onze blog, waar u tal van handleidingen en tips vindt. Mocht u ondanks alles nog steeds vragen hebben, dan staan onze medewerkers u graag persoonlijk te woord.

Klantenbeoordeling
Natuurlijk hoeft u ons niet op ons woord te geloven, alhoewel we overtuigd zijn van onze service en kwaliteit. Overtuig u zelf en lees de onafhankelijke klantbeoordelingen door, van klanten die reeds vaker bouwmaterialen online besteld hebben bij ons.

Keurmerk Bouwmaterialen

Onze online bouwmarkt draagt het Webshop Keurmerk, waarmee het bouwmaterialen online bestellen gegarandeerd veilig en betrouwbaar is. Niet alleen uw privacy wordt gewaarborgd, als klant geeft het keurmerk u het recht om online bestelde bouwmaterialen langer op zicht te hebben. Een extra garantie dat het bouwmaterialen online bestellen bij ons volledig betrouwbaar en zonder enig risico is.

Voor vragen of suggesties kunt u ons telefonisch of per mail bereiken. We wensen u alvast veel succes met uw bouwklus en hopen u snel als klant te mogen begroeten.