Sloten installeren bij een nieuwbouwwoning

slot plaatsen

Bij de bouw van een nieuwe woning is de hulp van verschillende vakmensen wenselijk. Zo kunt u een loodgieter inschakelen voor het aansluiten van leidingen en sanitaire voorzieningen, kan een elektricien de elektra voor u aanleggen, enzovoorts. Onze slotenmakers uit Apeldoorn helpen u bij een nieuw te bouwen woning graag bij de beveiliging hiervan. In het geval van nieuwbouwwoningen is het belangrijk om direct voor een degelijke beveiliging te zorgen. Zo voorkomt u dat het voor inbrekers eenvoudig wordt om naar binnen te komen, of dat u de sloten al na een jaar moet laten vervangen. In dit artikel vertelt onze slotenmaker u meer over het installeren van sloten bij een nieuwe woning.

Nieuwbouwwoning van cilindersloten laten voorzien

Nieuwe woningen worden doorgaans beveiligd met driepuntsloten op deuren. Dit zijn cilindersloten, die al sinds de Romeinse Tijd en Middeleeuwen gebruikt worden. Door de jaren heen zijn de sloten logischerwijs aanzienlijk sterker geworden en van meer contactpunten met de deurpost voorzien.

Let niet alleen op de beveiliging van uw deuren bij een nieuwbouwwoning. Ook de ramen zullen van de nodige beveiliging voorzien moeten worden. Zorg daarom ook voor bijzetsloten op uw ramen! Deze sloten worden aangeboden als insteek- en oplegsloten. Het is afhankelijk van de dikte van uw kozijnen, welk type bijzetslot hier het beste op aansluit.

Moderne sloten voor nieuwe woningen

Naast de traditionele cilindersloten die bij nieuwe woningen gebruikt kunnen worden, kunt u ook voor modernere sloten kiezen. Technologie deed haar intrede in verschillende sectoren tijdens de afgelopen jaren. Ook binnen de slotenbranche maakt men vaker gebruik van techniek. Kijk bijvoorbeeld naar sloten die met een app op uw mobiele telefoon geopend kunnen worden. Deze sloten zijn momenteel nog niet veilig genoeg, maar het lijkt erop dat de sloten de komende jaren steeds populairder zullen worden bij nieuwbouwwoningen. Onze slotenmaker vertelt u hier graag meer over!

Dit vind je misschien ook leuk...