Systeemplafonds

systeemplafond

Een systeemplafond is een goede keuze wanneer uw pand een opknapbeurt kan gebruiken. Ze kunnen in elke ruimte worden geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan woonruimtes, bedrijven, kantoorpanden, scholen, maar ook sportscholen of zwembaden kunnen voorzien worden van een systeemplafond. Door de verschillende soorten en maten is een systeemplafond altijd een goede keus.

Wat is een systeemplafond

Een systeemplafond is een plafond waarbij door middel van plafondplaten, profielen en ophangers een geheel nieuw en fris plafond wordt gecreëerd. Het plafond komt daardoor wat lager te liggen dan het originele plafond. In de ruimte die tussen het originele en het systeemplafond ontstaat, kunnen leidingen en bedradingen makkelijk weggewerkt worden. De montage van systeemplafonds is snel en eenvoudig. Uiteraard kunt u ervoor kiezen dit zelf te doen, maar u kunt het ook overlaten aan een team van professionals. Dat laatste heeft als voordeel dat u zelf door kunt gaan met uw dagelijkse werkzaamheden, want een montage brengt weinig overlast met zich mee.

Voordelen van een systeemplafond

Een systeemplafond biedt vele voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Een systeemplafond geeft uw ruimte een frisse en nette uitstraling
  • Systeemplafonds kunnen snel en eenvoudig geplaatst worden
  • Systeemplafonds werken geluiddempend en isolerend
  • Bedradingen en leidingen worden op een eenvoudige manier weggewerkt, maar zijn nog wel toegankelijk voor u
  • Beschadigingen aan het plafond kunnen makkelijk verholpen worden
  • U heeft een professioneel uitziend plafond, voor een relatief goedkope prijs

U creëert een frisse, professionele uitstraling met uw systeemplafond. Tevens werkt het systeemplafond geluiddempend, wat prettig is voor u, uw werknemers of uw gasten. En dan heeft het systeemplafond ook nog een isolerende werking, wat weer leidt tot lagere energiekosten. Veel voordelen voor u en/of uw bedrijf dus!

De mogelijkheden van een systeemplafond

Met een systeemplafond krijgt uw pand weer een frisse uitstraling. Daarnaast biedt een systeemplafond ook oneindig veel mogelijkheden in de indeling, afmetingen, kleuren en materialen. Uiteraard kunt u kiezen voor de meest gangbare maten (60×60 of 60×120) plafondplaten, maar wanneer u liever een andere afmeting wilt, is dat ook mogelijk. Systeemplafondplaten zijn namelijk in verschillende maten leverbaar. Ook heeft u keuze uit verschillende soorten plafondplaten bij een systeemplafond. Zo kunt u kiezen voor de inlegplaat, waarbij de plaat op het profiel ligt. Of uw voorkeur gaat uit naar de doorzakplaat. De plafondplaat ligt hierbij wat lager dan het systeemplafond profiel. Dit geeft een wat luxere uitstraling. Ook kunt u ervoor kiezen om verdekt uitneembare platen te nemen. Hierbij is het profiel helemaal niet zichtbaar. Of u nu kiest voor de inlegplaat, de doorzakplaat of de verdekt uitneembare plaat: uw plafond ziet er strak uit!