Kinderkamer beddengoed van Scandinavische merken

Iedereen is wel bekend met het feit dat de meeste kwalitatieve meubelen en bedden en beddengoed met name uit de Scandinavische landen komen zoals Denemarken en ook Zweden.
Dit geldt ook voor specifiek kinderkamer meubels, accessoires en aankleding. In dit artikel bespreken we een aantal van de topmerken uit die landen en wat het bijzonder maakt.

Voor de baby is met name BORN Copenhagen de laatste jaren goed bezig. Zo vonden we laatst de baby dekbedovertrek night sky, een prachtig ontwerp van de nacht en sterren en de maan en meer. Wat het Scandinavische ontwerp echt onderscheid is hoe stijlvol het is in haar minimalisme. Geen fratsen of overdadigheid. Pure klasse. Gemaakt van 100% gecertificeerd organisch biologisch katoen. Dus ook enorm milieu verantwoord en bewust. Dat is nog zo iets dat Scandinavische merken doorgaans heel goed aanpakken. Ze trachten echt zo milieu vriendelijk mogelijk te produceren. Dat is nog een reden om voor Deense of Zweedse merken te opteren. De naden zijn genaaid met een techniek genaamd de French seam. Dit zorgt ervoor om een unieke look te creƫren en alsmede zal het beddengoed hierdoor veel langer meegaan wat ons brengt bij het derde positieve kwaliteit van Deens/Zweedse merken is dat duurzaamheid, in de zin van hoe lang gaat iets mee hier hoog in het vaandel staat. Wanneer je Scandinavisch beddengoed koopt dan weet je dat dit goed blijft voor minimaal een decennium.

Nogmaals we hebben hier niet over IKEA o.i.d. maar doelen echt op de merken zoals BORN Copenhagen, OYOY, Brita Sweden enzovoort. Deze kan men alle vinden in Nederland, hier: beddengoed baby bij CozyKidz.nl. Smaken verschillen dus kijk vooral even rond voor de verschillende designs die men hier kan vinden en de verschillende merken. Natuurlijk is het niet zo dat alleen Scandinavische merken goed beddengoed maken er zitten ook een aantal sterke Nederlandse merken bij. Speciaal voor kinderen is er: kinderdekbedovertrek van cozykidz.nl. Hier zouden we willen uitlichten het Deense merk Konges Slojd maakt super leuke dekbedovertrekken, die voldoen aan de eerder genoemde positieve kwaliteiten van Scandinavische merken.